HOLLYWOOD STER BLIJFT SLANK MET DIEET VAN FRIET

met friet afvallen

Een mooi frietje gebakken in gezonde zonnebloemolie past prima in een goed dieet van iedereen. Daarom neemt deze Hollywood ster ook regelmatig een frietje tijdens haar dieet en raakt ze ook nog kilo’s kwijt.

We praten hier over de ster Chrissy Teigen. Ze was 20 kilo te zwaar na een rol waar ze voor moest aankomen in een nieuwe film die over de hele wereld records verbreekt.

Toen kwam ze met het plan om af te vallen en maakte ze een plan met een afvalcoach hoe ze het beste die 20 kilo gezond kon kwijtraken. Haar afvalcoach had gelukkig verstand van de voedingswaarde van een aardappel en dan helemaal in de vorm van een frietje.

Er zit namelijk veel voedingswaarde in een gefrituurde aardappel. Het past dan ook prima in een dieet van iemand die 20 kilo wil afvallen. Dat heeft Chrissy Teigen dan ook bewezen door 4 keer per week een zak friet te eten en lekker door te gaan op haar ingeslagen weg.

FRIET IN EEN DIEET

Steeds meer sterren ontdekken dat je prima friet, of patat zoals ze het in Noord-Nederland noemen, kan eten als je gezond wil zijn. Een mooi snufje zout dat op de patat gaat is ook helemaal niet slecht. Daarom is friet ook zo populair aan het worden bij iedereen.

Friet past gewoon in een gezond levenspatroon van vitale mensen die alles uit het leven willen halen. Dit verhaal bevestigt dat dan ook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter