FRIET OP WIELEN IN HOLLYWOOD FILM HITMAN’S BODYGUARD

friet in hitman's bodyguard

Samuel L Jackson scheurde in een dikke auto langs onze frietkraam en reed daarbij een aardappelkistje van ons aan flarden. Het is allemaal te zien in de nieuwe Hollywood film Hitman’s Bodyguard die in augustus 2017 in de bioscopen overal ter wereld draait. Wij bakken onze biologische frietjes in verschillende scenes van de film. Het is de vraag hoeveel daarvan overleeft tijdens de montage van de film.

Ryan Reynolds en Samuel L Jackson kwamen ook een frietje bij ons eten en vonden het de lekkerste friet die ze ooit gehad hebben. Zulke friet kennen ze niet in Amerika, zeiden ze. Daar wordt natuurlijk alleen flauwe patat geserveerd met heel veel zout bij de jongens van de gele m.

Hier reed eerst de camera auto voor ons langs en daarna de dikke auto van Samuel Jackson

 

HITMAN’S BODYGUARD AAN DE FRIET

Biologische friet of patat die handgesneden is en ook wat dikker dan de dunne french fries kennen ze niet. Iedereen is gelijk enthousiast als ze het proeven. Veel regisseurs en stuntmannen hebben onze friet ook geproefd en veel daarvan kwamen uit Londen. Daar kennen ze ook niet de patat zoals wij ze snijden en bakken en de regisseurs kwamen dus ook regelmatig terug voor een frietje of om complimenten te geven.

Friet bakken in een Hollywood film zoals Hitman’s Bodyguard is natuurlijk een eer voor Friet op Wielen, maar wij verwachten dat dit alleen maar het begin is van ons succes omdat Hollywood nu ook door heeft hoe lekker onze goudgele rakkers zijn.

Samuel Jackson vond het ook bijzonder dat wij niet zoveel zout over de friet heen deden. Van de gele m kennen ze alleen franse frietjes die helemaal vol zitten met vieze zout. Wij doen een klein snufje zeezout over onze frieten. Daardoor proef je de aardappel veel beter dan als je er zoveel zout eroverheen doet.

Binnenkort zitten wij ook in andere film’s waarin wij friet bakken in de scene. Voordat je het weet moeten we naar Los Angeles toe om daar friet te bakken in alle Hollywood films.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter