Fries Brothers: nieuwe verse friet foodtruck

Fries Brothers food truck

Fries Brothers is een nieuwe versie friet food truck in Nederland en Europa. Ze hebben organic fries en loaded fries. Ze staan op veel verschillende festivals zowel in Nederland als in andere en verkopen daar veel friet aan liefhebbers van fries en friet. Klanten kunnen kiezen uit friet met mayonaise, ketchup of loaded fries met asian beef stew, Belgian beef stew en andere smaken.

Ze zijn bekend van festivals als Tomorrowland, Kingsland, Martin Garrix en andere festivals. Ze worden daarnaast ook ingehuurd voor catering en prive feesten. Ze doen dat soort klussen voor 300 mensen of meer. De mensen achter Fries Brothers letten erg op de producten die ze gebruiken. Ze werken daarvoor met lokale boeren die alleen maar de beste organic potatoes hebben waarvan je organic fries van kan maken.

Food truck

In hun food truck maken ze de lekkerste friet en gemaakt in zeer goede zonnebloem olie die vaak ververst wordt. In het Engels wordt het ook wel sunflower oil genoemd. Organic fries gemaakt in de beste sunflower oil smaakt toch altijd het beste. Bij de Fries Brothers gebruiken ze ook biologisch afbreekbare snackbakjes. Dit is perfect voor het milieu omdat deze bakjes gewoon bij de compost gegooid kunnen worden. Als je ze laat liggen vergaan ze gewoon in het milieu, wat perfect is.

Fries Brothers food truck

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter