{:nl}Fiets{:}{:en}Bicycle{:}

DE FRIETFIETS OP UW FEEST

Heerlijke knapperige biologische handgesneden friet bij uw tuinfeest, housewarming, bedrijfsfeest, trouwerij of festival?

Voor €550 serveren we in één uur 100 porties vers gemaakte friet van elke week nieuw gekochte aardappelen bij onze boer. Dit is inclusief de eerste 50 km vanuit Lelystad.

We kunnen tot wel 600 porties per uur serveren. Op aanvraag serveren wij natuurlijk ook onze overheerlijke ambachtelijke (vlees-, groente-, paddenstoel-, schaaldier-, vegetarische- en /of veganistische-) croquetten en bitterballen.

Frietfiets beschikbaarheid checken, reserveren of een offerte krijgen?
Gebruik onderstaand formulier, onze collega’s zitten klaar

Voor extra informatie kunt u iedere dag bellen met +31619396872 (druk op het nummer om direct te bellen). We zijn bereikbaar tot 18.00 uur.

  Op welke dag wilt u onze frietfiets graag ontvangen?

  Op welke locatie?

  Vers gesneden

  {:nl}Sammic{:}{:en}Sammic{:}

  Lekker!

  friet feitjes

  Op uw locatie!

  {:nl}Friet bakken{:}{:en}Free ground{:}

  ACHTERGROND

  Wij zijn sinds 2013 bezig om onze kwaliteit en uitstraling op het huidige niveau te krijgen. En dat proeft u terug in onze verse biologische aardappelfriet.

  De aanvragen komen momenteel overal vandaan. Onze frietfietsen worden ingezet in heel Nederland van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht tot Groningen. En onze vrienden in België nodigen ons zelfs wekelijks uit om bij hen frieten in zo’n mooi bakske te komen maken! Dit is natuurlijk een groot compliment.

  Fijne verse biologische friet gemaakt van de beste biologisch gekweekte aardappelen die we kunnen vinden!

  Wij laten onze aardappelfrieten drijven in perfecte zonnebloemolie die wordt gemaakt in Frankrijk. Deze pure zonnebloemolie, onze manier van snijden, voorbakken én afbakken zorgt voor ons verse knapperige product met zijn zeer unieke smaak. De zonnebloemolie maakt onze friet perfect voor mensen die geen gluten mogen hebben en mensen die gezond willen eten.

  FRIET VANUIT DE FRIETFIETS

  Onze frietfietsen zijn een graag geziene gast op feesten. Iedereen wil zien hoe onze bakfietsen de lekkerste patat bakken. Wij laten graag zien hoe leuk we ons vak vinden en hoe prachtig het is om klanten blij te maken met een vers gebakken biologisch frietje.

  Onze frietfietsen kunnen bijna op alle plekken komen. We kunnen ook bakken als er geen stroom aanwezig is, dan gebruiken we een accu of een klein aggregaatje. Dus van in de duinen tot diep in het bos, maar ook een grote bedrijfshal of zelf op het water! Onze fiets past door doorgangen van 1,35 meter en daarom komen wij op plekken waar andere frietkramen niet kunnen komen.

  Naast friet, bakken we ook de heerlijkste biologische snacks. We bereiden verse (biologische) croquetten die zorgvuldig geselecteerd zijn. We hebben natuurlijk ook een vegetarische en zelfs een vegan variant. Onze snacks smaken echt veel beter dan de standaard diepvriesproducten. Dit komt door onze manier van bereiden. Ook wordt er natuurlijk niet bespaard op kwaliteit en hoeveelheid vlees/paddestoel/kaas/garnaal enzovoort; kwaliteit en smaak staan bij ons voorop!

  Onze aardappelen worden geteeld door onze aardappelboer Johan uit Noord-Holland en Peter uit Zeeland. Deze familiebedrijven weten hoe je een goede aardappel moet verbouwen en dat proeft u terug! Ze kweken voor ons een soort aardappel die wij het meest geschikt vinden om friet van te maken. De velden worden met aandacht onderhouden waarbij geen gebruik wordt gemaakt van bestrijdingsmiddelen. Ook de stroom wordt grotendeels door de zon en wind opgewekt.

  Wij zijn gewoon verliefd op onze producten. Wij dromen ’s nachts van eerdere feesten en trouwerijen én kijken uit naar de klussen die in de planning staan. We komen inmiddels overal in Nederland. Van Maastricht naar Rotterdam tot Amsterdam, Utrecht, Leeuwarden en Den Haag, Eindhoven, Groningen, Arnhem en zelfs in het buitenland kennen ze ons!

  Lees hier onze algemene voorwaarden