Reserveren:
De reservering is definitief wanneer de aanbetaling van 35% is voldaan.

Annuleren:
Mocht u onverhoopt willen annuleren dan kan dat drie maanden van te voren kosteloos. Daarna zien wij de aanbetaling als een vergoeding voor het inplannen van personeel, blokken van de datum, afzeggen van andere gegadigden voor de datum en de administratieve werkzaamheden.

Wijzigingen:
In verband met de inkoop en planning dienen wijzigingen (bijvoorbeeld de serveertijd en het aantal porties) uiterlijk 5 werkdagen voor het evenement door te zijn gegeven.

Stroom/ gas:
Wij bakken op gas, maar hebben wel een klein beetje geaarde 230V stroom nodig (maximaal 300 WATT). De klant zorgt dat er een stopcontact met randaarde aanwezig is. Indien er een generator door de klant geplaatst wordt, dient deze ook geaard te zijn. Indien deze op een aanhanger staat dient de generator met een pen in de grond geaard te zijn. Indien u geen geschikt stroompunt heeft dient u dit bij de reservering te vermelden zodat we een oplossing kunnen vinden.

Locatie:
De klant zorgt voor een veilige locatie voor het plaatsen van de fiets van ten minste 4 bij 3 meter. We plaatsen altijd een parasol boven de fiets. Hiervoor hebben wij 3 meter hoogte nodig. De klant verzorgt ruimte voor het parkeren van een grote bus (7meter lang) of een busje met aanhanger. Eventuele parkeerkosten worden doorbelast aan de klant.

Weersomstandigheden:
Indien wij niet kunnen serveren met de fiets vanwege bijvoorbeeld onweersbuien dan proberen wij u alsnog te serveren door in plaats van de frietfiets met 1 van onze frietauto’s te komen.